KiK

Over ons

KiK – leuke mode en accessoires tegen gunstige prijzen

Bij KiK vindt u elke dag nieuwe ideeën voor een nieuwe look en fantastische producten voor de hele familie. Kom naar KiK en ontdek leuke en trendy kleding van een hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen. Stel je eigen stijl samen vanuit ons uitgebreide assortiment voor dames en heren, kinderen en grote maten.

KiK verrast u met een groot assortiment aan producten voor je huis, van de keuken tot de slaapkamer en van het balkon tot de tuin. En ook de kleinsten worden niet vergeten: kom langs en snuffel door ons aanbod speelgoed en schrijf- en knutselwaren.

KiK – over ons

Met de opening van het eerste KiK-filiaal in Düsseldorf Gerresheim in 1994, legde oprichter Stefan Heinig de eerste steen voor een van de succesvolste ondernemingsverhalen in de Duitse detailhandel. Het succes van KiK Textilien und Non-Food GmbH ligt in de ontwikkeling van een nieuw winkelformule: de textieldiscount.

Momenteel, behoort KiK tot de top tien van de grootste aanbieders in de Duitse detailhandel. Met meer dan 3.400 filialen in Europa waarvan alleen al in Duitsland 2.600 gevestigd zijn.

Het aanbod van kwalitatieve goederen met gunstig geprijsde textiel maakt ca 70% van het assortiment uit en vormt daarmee de kern van onze winkelformule, aangevuld met een aanbod van non-food-artikelen.

Meer dan 24.000 medewerkers dragen bij aan de jaarlijkse groei en succes van KiK. Ons doel is om vaste voet te krijgen op de Nederlandse markt voor een de lange termijn en de verkooppunten in heel Europa uit te breiden

ci_kik-logo_300dpi

Contact.