skip to Main Content
Menu

Custom-moulding voor vele markten

Afhankelijk van hun toepassing worden aan spuitgietproducten sterk uiteenlopende eisen gesteld. Een goed productontwerp is natuurlijk onontbeerlijk. KIK heeft voor custom- moulding de kennis en ervaring in eigen huis om in de ontwerpfase een adviserende rol te vervullen, zodat de opdrachtgever zonder onnodige omwegen naar de juiste oplossing kan koersen. Doorgaans zijn er specifieke aandachtspunten bij custom- moulding, die samenhangen met de toepassing. Waar bijvoorbeeld sterkte en duurzaamheid een grote rol spelen, is de keuze van de grondstof van cruciaal belang. Producten die met voedingsmiddelen in aanraking komen, moeten aan specifieke eigenschappen met betrekking tot zuiverheid voldoen en ze moeten gemakkelijk te reinigen zijn. De basis daarvoor wordt gelegd in het productontwerp en de kwaliteit van de matrijs en de materiaalkeuze.

Onze relaties hebben ervaren dat onze inbreng in het voortraject tot betere en slimmere producten kan leiden. Een potentiële meerwaarde die je als opdrachtgever niet graag ongebruikt laat!

Custom moulding

Op deze site zijn een aantal sectoren genoemd waarin KIK specifieke expertise heeft opgebouwd. Opdrachten vanuit niet-vermelde branches worden vanzelfsprekend met de voor ons gebruikelijke inzet van kennis en kunde uitgevoerd.

Kenmerkend voor elk spuitgietproduct dat ons bedrijf verlaat, is de waarde die wij aan het oorspronkelijke idee of ontwerp kunnen toevoegen. Voor tal van opdrachtgevers is dat de belangrijkste motivatie om KIK hoog op hun ‘short list’ te plaatsen voor custom- moulding.

Markten

Zoeken