Contact met KiK – uw mening telt!

Heeft u vragen over de mode van KiK? Bent u bijzonder tevreden over een product of hebt u verbetervoorstellen voor ons assortiment of onze website?

Gebruik dan ons online-formulier om vragen te stellen of complimenten of kritiek aan ons door te geven. Wij zien uw feedback graag tegemoet.

Na het versturen van het online-formulier ontvangt u een bevestigingsmail met uw oorspronkelijke bericht.

Om misbruik van het contactformulier (SPAM) te voorkomen, wordt een zogenoemde captcha-code gevraagd: in een afbeelding wordt een code van meerdere tekens weergegeven die u in het vak eronder moet invoeren.


* Verplichte veldenDoordeweeks (maandag - vrijdag) kunt u ons tussen 8.00 en 17.30 uur ook telefonisch bereiken op het nummer:
0049 - (0)2383 / 95 - 40
(3,9 ct./Min. via een Duits vast nummer, eventueel afwijkende prijzen bij mobiel nummer)

Schriftelijke aanvragen via de post kunt u sturen naar onze Europese hoofdvestiging:
KiK Textilien und Non-Food B.V.
Waalreseweg 1B
5554 HA  VALKENSWAARD


Voordelige mode: Uw mening

Modern of klassiek, opvallend of decent: de voordelige mode van KiK is geschikt voor elke stijl en smaak. Als u complimenten, kritiek of verbetervoorstellen voor ons aanbod of voor het bedrijf KiK Textilien und Non-Food GmbH kwijt wilt, kunt u hiervoor het online-formulier gebruiken. KiK beschouwt zichzelf als basisaanbieder en expert op het gebied van "voordelige mode" en ziet uw feedback graag tegemoet, aangezien wij met behulp daarvan ons aanbod en onze service verder kunnen verbeteren.
Please wait...
Close
Folgender Artikel wurde erfolgreich in den Einkaufswagen gelegt
Price:
Hoeveelheid: